Mine yndlings børnesange
Billede: Canva

Mine yndlings børnesange

Mine børn og jeg elsker at høre musik. Det eneste problem er bare, at vi ikke ligefrem vil høre det samme musik. Som enhver anden forældre, må jeg for det meste bøje mig for deres behov. Derfor hører jeg langt mere fra “Børnene synger”, end fra de nyeste album fra Rasmus Seebach. Desværre.

Når man nu som forælder er tvangsindlagt til at høre den ene børnesang efter den anden, så kan du lige så godt høre nogle af dem, der rent faktisk er bare en smule værd at lytte til. Her er mine yndlings sange, samt et link til dem.

Fem små aber

Jeg gik mig over sø og land

Stop den lille kænguru

En verden af liv (Løvernes Konge)

Jens Hansen havde en bondegård

La’ det ske


Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.