Mine Guilty Pleasures - Du Gør Det Også!

Billede: Canva

Så er det tid til et lidt mere personligt, men stadig meget sjovt, indlæg. Jeg vil nemlig tage en snak om mine guilty pleasures. Du ved, ting, som man egentlig elsker, men egentlig ikke er meget for at indrømme, mest af alt fordi det er pinligt.

Det gode ved guilty pleasures er, at ALLE har dem. Derfor kan vi lige så godt tage en snak om dem. Det ender for det meste i nogle ret sjove samtaler, der lige så ofte ender ud i, at den ikke er så guilty alligevel.

Luksusfælden

Jeg ved udmærket godt, at Luksusfælden i bund og grund er det samme afsnit igen og igen, hvor man blot udskifter de dårlige vaner og antal tusinde i gæld. Ikke desto mindre elsker jeg at læne mig tilbage og få lidt bedre samvittighed med mig selv.

Det virker simpelthen så tåbeligt at sidde og nyde andres dårlige vaner og situationer, men det kan altså et eller andet.

Ostepops

JEG ELSKER OSTEPOPS. Og vi snakker ikke bare som at jeg syntes, at de er ok, vi snakker elsker i sådan en skala, at jeg uden videre besvær kan spise 2 poser. Dog er jeg også lidt kræsen, når det kommer til dem. Det SKAL være dem fra Kims, alt andet du’r bare ikke.

Placer mig i et rum med et selskab, der udelukkende består af 2 poser ostepops, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt jeg lige pludselig ikke længere har selskab.

Frysepizza

Når jeg en sjælden gang tager ud for at male byen rød, dræne min konto, og svinge mine ukoordinerede hofter, så har jeg en fast tradition den efterfølgende morgen/dag. Jeg skal have en frysepizza med pepperoni fra Dr. Oetker, og der skal masser af creme fraiche dressing på.

Efter at jeg har skyllet den ned med en kold Pepsi Max og en times serie-kiggeri, så plejer jeg som regel at være frisk som en havørn. Eller, så frisk som jeg nu kan blive, hvilket i bedste fald er en halvtam måge.

MGP musik

Denne hænger faktisk lidt sammen med ovenstående scenarie. Når jeg først får en smule indenbords, så er der seriøst intet bedre end at skrue helt op for volumen, og så ellers bare afspille det ene MGP hit efter det andet. Meget gerne dem, der har +15 år på bagen.

Søndage

Når jeg engang hver anden uge har en børnefri søndag, så er der en ting, jeg elsker. De fleste, især dem, der er aktive på instagram, fylder deres søndag med motion, kvalitetstid med deres nærmeste, bagning, læsning, rengøring og lignende. Men ikke mig.

Min perfekte søndag består i ikke at komme i tøjet, ikke gå udenfor en dør (eller sengen for den sags skyld), og så ellers bare ligge og se nogle af mine yndlingsfilm hele dagen. Som regel topper jeg den med lidt take-away bare fordi, jeg ikke gider stå op for at lave med.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe HP Blækpatroner.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere