Mine Dårlige Vaner

Billede: Pixabay / Victoria_Borodinova

Hvad er mine dårlige vaner? 

Lad os se hvor lang listen bliver :)

  • Af og til bider jeg negle. Det er heldigvis kun, når jeg bliver meget nervøs og ikke rigtig ved hvor jeg skal gøre af mine hænder.
  • Ofte ryger jeg. Faktisk elsker jeg at ryge, når jeg også får en kop kaffe og selvfølgelig når menuen står på drinks.
  • Drikker til jeg kaster op. Når jeg er i byen, hvilket ikke sker ret ofte, så har jeg virkelig svært ved at styre mit alkohol indtag.
  • Booster energidrik. Når jeg kommer hjem fra arbejde om fredagen, læner jeg mig tilbage og nyder en Booster.
  • Chips. Sammen med min Booster fylder jeg en skål med chips og nyder dem ved samme lejlighed.

At slå toiletbrættet ned. Dette er et af de mindre dårlige vaner i forhold til de andre, men jeg synes den skal med her også.Dette var mine dårlige vaner, håber ikke de er alt for klamme. Jeg tænker at alle mennesker har en eller anden form for en dårlig vane ellers er man næsten ikke menneskelig.

Nogle dårlige vaner vil man gerne beholde, ligesom andre vaner forsøger man at komme af med igen. Det er også det der gør det til en vane, dårlig eller god.

 

Sidens tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment fra Perleøreringe. Heraf marketet, som du ser øverst.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere
Findes der dårlige ting ved sociale medier? Det korte svar er; JA!  L…
Læs mere