Julegaver Til Nevøen (25 Fantasiløse Julegaveideer Til Drengebørn)

Billede: Canva

Jeg skrev i mit sidste indlæg om, at jeg skulle ud og købe en gave til min niece, hvilket jeg heldigvis lykkedes med. Dog har jeg også en dejlig lille nevø på 4 år, der naturligvis også skal have en pakke fra hans yndlings moster. I den anledning tænkte jeg, at jeg ville dele mine tanker omkring købet af julegaver til drengebørn.

Som nævnt tidligere, er min nevø stadig kun 4 år gammel. Det betyder, at det i høj grad er de hårde pakker, der falder i god jord hos ham.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg holder meget af at være hende yndlingsmosteren, der kommer med de sjove hårde pakker, frem for at komme med kedelige og praktiske gaver, hans forældre ville sætte pris på.

Her er de 25 julegaveideer til drenge, jeg har overvejet

 1. Malersæt
 2. Bondegård
 3. Legetøjs dyr
 4. Klistermærker
 5. Doktorsæt
 6. Perler
 7. Perleplader
 8. Brio Tog
 9. Værktøj
 10. Bobles møbler
 11. Børnebøger
 12. Farvekridt
 13. Brandbil
 14. Lastbil
 15. Ambulance
 16. Politibil
 17. Modellervoks
 18. Lego Dublo
 19. Hot Wheels
 20. Biler
 21. Løbehjul
 22. Playmobil
 23. Tegnebord
 24. Hoppebolde
 25. Frenstyrede biler

Som du nok kan fornemme, så har jeg overvejet lidt af hvert. Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig. Men nevø elsker alle de ting, jeg har nævnt ovenfor, så du kan nok forstå, at det er en besværlig beslutning. Måske jeg bare skulle købe dem alle? Argh, nok ikke, men det frister! Jeg ender nok ihvertfald med at købe 2-3 ting, bare fordi, at jeg ikke kan lade være.

Tak til ProRengøring
Tak til ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. ProRengøring er et af landets førende leverandørere af rengøring.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere