Obligatoriske Børnejulegave Til Niece (Se Mine 20 Bud)

Billede: Canva

Jeg skal ud at købe julegave til min lille smukke niece. Jeg har generelt ikke lyst til at købe mange julegaver og har haft svært ved at finde dem, men til min lille guldklump kan jeg næsten ikke bestemme mig. Jeg har nok 1000 idéer. Har du det på samme måde? Så få lidt inspiration her.

Min niece er kun lige omkring 2,5 gammel, og tænker nok ikke så meget over hårde og bløde pakker. Men det gør moster Mika altså! Jeg har altid hadet bløde pakker som barn, men nu er det blevet mine yndlingsgaver. Jeg har delt mine 20 julegaveidéer op i 10 bløde og 10 hårde pakker. Så er min plan at vælge en fra hver.

10 bløde pakker

 1. LA Lakers trøje #Go Kobe
 2. Handsker
 3. Hue
 4. Søde sokker
 5. Balletkjole
 6. Sengetøj
 7. Pude
 8. Benvarmere
 9. Bamser fra Rick and Morty
 10. Stofbøger

10 hårde pakker

 1. Puslespil
 2. Dukkevogn
 3. Dukke
 4. Bøger
 5. Læringsplakater
 6. Power Rangers
 7. Klodser
 8. Smølfer
 9. Byggemand Bob
 10. Duplo

Ja, det bliver let at finde gaver til den søde pige, som jeg kan forsikre dig for, har været artig. Det svære bliver at begrænse sig. Jeg ville hellere give alle mine gaver til hende, og ikke skulle fokusere på de andre, men så bliver Mika nok lidt upopulær. Men sårn er det jo.

Jeg håber du kunne bruge mine lister med bløde og hårde pakker som inspiration, når du selv skal ud at købe gaver til din niece eller nevø. Tak fordi du læste med.

Tak til Liams

Afslutningsvis vil jeg gerne sende et kæmpe tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Liams sælger ting til babyer med omtanke, og de har også en super webshop at finde julegaver på. Du kan blandt andet finde Bibs sutter derinde, hvis du har en lille guldklump der mangler nye danskproducerede sutter.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere