Hvad Er Værst? Sverige Eller Reggae Musik?

Billede: Canva.com

Ens tanker falder på en lang række ting, når man hører ordene Sverige og reggae musik i den samme sætning. Meget få af de tanker er positive, men der er et lille lys at spotte. Se om du kan skimte en solstråle i mine sure tanker i dagens artikel.

Reggae er en musikgenre der stammer fra Jamaica, og det er ikke en stil, der falder i god jord hos Mika. Jeg kan godt forstå, at de er blevet så hurtige til at løbe, for de prøver sikkert at flygte fra musikken. Spøg til side, men musikstilen fra den tredje verden er ikke noget, jeg bryder mig om.

Jovist har Bob Marley lavet et par enkelte numre, som man lige kan holde ud at høre på, men jeg siger dig en ting…. Han er ingen Kim Larsen eller Poul Krebs.

Hvis jeg skulle nævne en liste med ting jeg ikke kan lide ved Sverige, så ville listen simpelthen blive for lang. Jeg plejer ikke at have noget imod en lang liste, men veganerne fra Sveriger har jeg simpelthen for mange ting at svine ved. Jeg gider ikke engang kommentere på deres corona strategi, men jeg håber da, at den er bedre end først antaget.

Hvorfor forbinder jeg overhovedet Sverige og Reggae med hinanden?

Nu skal du høre. Selvom jeg hader både Sverige og reggaemusik, så kan de alligevel finde ud af at feste i Sverige. De fleste svenske fyre er godt nok pisse irriterende, men jeg har alligevel fundet en skjult skat i Sverige.

Hemmeligheden er Öland Roots. En vegansk festival i Sverige, hvor der kun er reggae musik. Det lyder som den værste sommer i mit liv. Sagen er den, at jeg har fundet en lille perle i Sverige, der er så skøn, at selvom man tager alt jeg hader, elsker jeg alligevel den festival.

Nu… på grund af den pissevirus, så er festivalen i 2020 alligevel aflyst, og jeg er rasende. Det var stort set det eneste jeg havde glædet mig til i år! Det eneste jeg kan tænke på lige nu er, hvad er værst? Sverige eller Reggae? Begge dele sutter, men jeg håber på, at jeg alligevel kan køre en lille tur over til den fantastiske svenske ø, og mindes nogle af de lange varme sommeraftener, som jeg alligevel har været så privilegeret at opleve i denne kapitalistiske og grå verden.

Køl lige lidt ned med en ventilator

Mange siger, at mit syn på livet til tider er lidt negativt. Jeg vil dog alligevel gerne sende et stort tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en virkelighed. Ikke alle ting er lige dårlige, og når tampen brænder, kan man køle sig ned med en ventilator blæser fra en af Danmarks bedste webshops. Jeg siger bare tak.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Kan du huske dengang, hvor man synes, at de spillede god musik i radioen? Det ka…
Læs mere
Vil du lære at spille ukulele? Det er så nemt, at selv et barn kan finde ud af d…
Læs mere
Ikke at jeg selv kan spille alle sangene, og det kan også gøre mega nas i fingre…
Læs mere
Det var noget af en tårevæder. Jeg sidder dagen derpå, efter jeg var til endnu e…
Læs mere
Når jeg sidder i min eagen verden og skriver blogindlæg, gør jeg det stort set a…
Læs mere
John Mayer vender tilbage i Boxen i Herning, og jeg er så heldig at have fået bi…
Læs mere
Mine børn og jeg elsker at høre musik. Det eneste problem er bare, at vi ikke li…
Læs mere