Hader Reklamer - Sådan Slipper Du Af Med Dem

Billede: Jumpstory

"Jeg hader bare reklamer!"

Hvor tit har du ikke fanget dig selv i at sige eller tænke det?! De fleste af os er ikke vilde med reklamer - rent faktisk er det tæt på, at vi hader reklamer, især hvis det er om noget, som ikke er vildt spændende for os.

Hvordan slipper man af med reklamer? Her får du et par tips til, hvordan du slipper af med reklamer.

Slip af med reklamer - Få 3 tips

Der bliver skudt med skarpe her. Her får du tre tips til, hvordan du slipper af med de der pokkers reklamer.

1 - Betal for din underholdning

Ja, ja, den er måske lidt grov, men der er faktisk noget om snakken. En lang række underholdningsprodukter er gratis, men vi betaler med vores tid i form af reklamer. Hvis du hader reklamer, så kan du slippe af med en del, hvis du skifter gratisversionerne ud med betalingsversioner.

2 - Guf dine cookies

Beklager, men det handler ikke om kager men derimod om de cookies, som der ligger på din mobil eller computer. De styrer ofte, hvilke reklamer du får vist. Bloker eller fjern dem, så slipper du af med en del af de reklamer, som du hader.

3 - Skyd dem ned

Du slipper næppe for at blive udsat for reklamer i løbet af livet. De er snart lige så fast en del af livet, som det er at spise for meget i julen. Men, du kan hjælpe dig selv til at få enten færre eller mere relevante reklamer på nettet, ved at du styrker dine indstillinger i forhold til dine interesser på sociale medier.

Du kan også gøre lidt mere. Du kan installere en ad-blocker , som gør, at du ikke får vist nær så mange reklamer som ellers.

Tak for støtten

Tak til Mondo Kaos for deres støtte til dette indlæg. Se deres flotte udvalg af tøj i retrostil som fx en række smukke skjortekjoler og meget andet. 

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Wienerbrød er en fast tradition ved det danske morgenbord - især i weekenden. Du…
Læs mere
Ja, ja, nogen vil nok sige, at humor er en smagssag og derfor er individuelt. Me…
Læs mere
De har haft en særlig status i dansk fodbold igennem flere årtier. Nogle elsker …
Læs mere
Hvornår er det okay at blive væk fra en aftale? Der er stor forskel på, hvornår …
Læs mere
Når man har været på nok dates, så finder man hurtigt ud af, at der ikke findes …
Læs mere
Sommeren er over os. Juhu, eller noget. For mig kan det være godt det samme. Det…
Læs mere
Nå, det skulle vel komme, skulle det ikke? Julen altså. Jeg kan egentlig i det s…
Læs mere