De mest populære madretter i Danmark
Billede: Brett Jordan

De mest populære madretter i Danmark

Jeg er helt vild med at lave mad, og hvis jeg selv skal sige det, er jeg også ret god til. Selvom I ikke har set nogen opskrifter her på min side endnu, så kan I være helt sikre på, at de kommer, for jeg har mange at dele ud af.

Muligvis vil jeg komme med mit bud på en opskrift på nogle af de mest populære retter i Danmark, og jeg har derfor fundet en opgørelse over, hvilke retter dét lige præcis er. Velbekomme!

Top 10 hverdagsretter i Danmark

 1. Rugbrød med pålæg
 2. Suppe
 3. Kylling med kartofler og grøntsager
 4. Pizza
 5. Koteletter, schnitzler, mørbradbøf
 6. Pastaret
 7. Frikadeller
 8. Pasta og kødsovs
 9. Gryderet som gullasch eller mørbradsgryde
 10. Hakkebøf

Top 10 weekendretter i Danmark

 1. Pizza
 2. Rugbrød med pålæg
 3. Bøf
 4. Okse- eller kalvesteg
 5. Koteletter, schitzler, mørbradbøf
 6. Kylling med kartofler og grøntsager
 7. Suppe
 8. Burger og bøfsandwich
 9. Pastaret

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.