De mest populære hustyper i Danmark i 2019
Billede: PixaSquare

De mest populære hustyper i Danmark i 2019

Selv bor vi i et ældre og aldeles sjælfuldt hus, som vi helt utroligt glade for. Det er lige præcis huset for os, selvom det da kræver lidt modernisering engang imellem. Ikke alle er ligesom os - de fleste her i landet vil helst bo i et moderne lavenergi, hvilket vi da også kan se det dejlige i.

Kontrasten mellem vores hustype og den, som de fleste foretrækker, har inspireret dette opslag, hvor du kan finde ud af, hvor populære de forskellige hustyper er. Hvis danskerne helt frit kunne bestemme, hvilken hustype de kunne bo i, ville de vælge således:

 1. Moderne lavenergihus (34%)
 2. Patriciervilla (21%)
 3. Murermestervilla (11%)
 4. Parcelhus fra 1960-1980 (10%)
 5. Landhus (7%)
 6. Funkisvilla/bungalow (4%)
 7. Modernistisk villa (2%)
 8. Murermestervilla fra 1950’erne (2%)
 9. Statslånshus (1%)
 10. Anden hustype end ovenstående (3%)
 11. Ved ikke (6%)

Kilde: YouGov for Bolius Boligejernes Videncenter.


Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.