20 gode begynder sange på guitar
Billede: Canva

20 gode begynder sange på guitar

Ikke at jeg selv kan spille alle sangene, og det kan også gøre mega nas i fingrene, når man skal spille guitar. Har dog fundet 20 gode begyndersange at spille, som jeg godt kunne tænke mig at lære inden 2020.

Lette sange at spille på guitar

Mangler du inspiration til, hvad du skal spille, når du skal starte med at lære guitar? Så kan du eventuelt finde akkorderne til disse sange, som lyder godt, og ikke er de sværeste at spille på guitar.

Derudover vil jeg anbefale at se The Axis of Awesome, som jeg så for mange mange år siden. De viser lige, at det altså ikke er det sværeste at spille på en guitar, selvom jeg dog synes, at det kan være noget så udfordrende. De viser dog, hvordan du kan spille gud ved hvor mange sange, blot med de samme fire akkorder.

Her er der tyve lette sange, som jeg godt kunne tænke mig at spille på guitar, og som er nemme at lære.

 1. Wonderwall - Oasis
 2. Knockin’ on heavens door – Bob Dylan
 3. Eagle-Eye Cherry - Save
 4. Let It Be - The Beatles
 5. Papirsklip - Kim Larsen
 6. I’m Yours - Jason Mraz
 7. Hurt - Johnny Cash
 8. Mad World - Gary Jules
 9. Sådan nogen som os - Poul Krebs
 10. House Of The Rising Sun - The Animals
 11. Time Of Your Life, Good Riddance - Green Day
 12. Ole Sangen - Martin Kristensen
 13. Effer - Menhir
 14. Kald Det Kærlighed - Lars Lilholt
 15. Susan Himmelblå - Kim Larsen
 16. Danse i Måneskin - Trine Dyrholm
 17. Forårsdag - Anne Linnet
 18. Quangs sang - Anden
 19. Donøt Stop Believin - Journey
 20. She Will Be Loved - Maroon 5

You're welcome! ;) 


Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.