Mindst Ringe Sange Fra Robbie Williams: Numre Fra Smukfest!

Billede: Mika Vandborg

Jeg er lige kommet hjem efter en forfærdelig våd oplevelse på smukfest. Festivalen er i sig selv ret kedelig, og Robbie gjorde det på grænsen til middelmådigt. Han viste virkelig ikke noget international klasse, så ville lige sende noget kærlighed til ham for bare at blive ved og blive ved uanset hvad.

Der var egentlig mange af mine bekendte, som ikke brød sig særlig meget om musikprogrammet til dette års Smukfest, men jeg synes, at det var helt og aldeles fantastisk. Klart nok kunne jeg ikke se alle koncerter, og jeg var lidt træt af, at jubilæumskoncerten og Suspekt løb over hinanden, men man kan jo kun være et sted på en gang.

Johnny Madsen var fantastisk!

Jeg har set, at selveste Johnny Madsen allerede spiller igen til Esbjerg Byfest, og derfor overvejer jeg stærkt, om jeg skal et smut til Esbjerg på torsdag. Han var virkelig en fornøjelse på scenen, og det samme kan jeg egentlig sige om Lukas Graham, som virkelig havde følelserne uden på tøjet, selvom det meste af koncerten blev holdt med bar kas.

Den bedste koncert af alle var dog Robbie, som virkelig viste international klasse. Han var sjov og smed en masse cover-numre ind i sit show. Se hans setliste her:

Robbie Williams sange på Smukfest

Jeg var fanget af den sjove britiske mand fra nummer 1 til nummer 17. Det hjalp også, at jeg havde en hel kande vodka-juice, men hold nu op en god koncert. Se alle sangene her.

 1. Let Me Entertain You
 2. Monsoon
 3. We Will Rock You (Queen)
 4. Land of 100 Dances
 5. Come Undone
 6. Sweet Caroline (Neil Diamond)
 7. It Wasn't Me (Shaggy)
 8. Love My Life
 9. Something Stupid
 10. Tripping
 11. Millennium
 12. Hot Fudge
 13. Feel
 14. Kids
 15. Rock DJ
 16. She’s the One
 17. Angels

Kæmpe tak til Robbie W for en god koncert.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Kan du huske dengang, hvor man synes, at de spillede god musik i radioen? Det ka…
Læs mere
Ens tanker falder på en lang række ting, når man hører ordene Sverige og reggae …
Læs mere
Vil du lære at spille ukulele? Det er så nemt, at selv et barn kan finde ud af d…
Læs mere
Ikke at jeg selv kan spille alle sangene, og det kan også gøre mega nas i fingre…
Læs mere
Det var noget af en tårevæder. Jeg sidder dagen derpå, efter jeg var til endnu e…
Læs mere
Når jeg sidder i min eagen verden og skriver blogindlæg, gør jeg det stort set a…
Læs mere
John Mayer vender tilbage i Boxen i Herning, og jeg er så heldig at have fået bi…
Læs mere