Har Du Et Dårligt Kropssprog? 4 Tips Bedre Kropssprog

Billede: Canva

Vil du have 4 gratis lifehacks til et bedre kropssprog? Så læs med her. Jeg har nemlig fundet nogle gode ting, som du kan forbedre på dit kropssprog, som er en stor del af, hvordan din verden udfolder sig til dagligt.

Hvad er kropssprog? Kropssprog er mere end blot om du ser frisk eller træt ud, og hvordan du holder dine hænder. Det er alt fra dine ansigtsudtryk og øjne, kropsstillinger, kropskontakt og helt ned til din vejrtrækning. En god kropsholdning med et åben kropssprog er en stor del af, hvordan du kan blive opfattet.

Vi er meget interesseret i andres kropssprog, så du skal huske, at folk også er interesseret i, hvordan du fremtoner dig selv til dagligt. Det er sjældent noget, som vi kommenterer hos vores bekendte, men min gode ven Thomas er dog jævnligt efter mig, når vi er i byen sammen.

Derfor har jeg lavet en lille guide med 4 tips til, hvordan du og jeg kan få et bedre kropssprog her i 2019.

Hvordan får jeg et bedre kropssprog? Følg disse 4 trin

Kropssprog er en af de bedste metoder hvor du kan vise din selvsikkerhed og dominans. Ved at ændre dit kropssprog kan du altså også ændre måden hvorpå du ser dig selv, være mere åben over for muligheder, og det kan være en god hjælp til at få en bedre hverdag.

#1 Åben dig op

Det mest basale og universelle ved kropssprog er, at det skal være åben. Det gælder både for mennesker og dyr, og når du for eksempel fejrer noget, tager du ofte armene op over hovedet og jubler.

Nu er jeg desværre ingen ekspert, men inden jeg har taget til eksamen tidligere, bruger jeg nogle gange denne fantastiske video af Amy Cuddy, som virkelig kan booste ens selvtillid, og det er flere af hendes tips, som jeg gerne vil dele med jer.

#2 Skab øjenkontakt

Hver gang du er i tilstedeværelse af andre mennesker, så prøv så meget du kan at holde øjenkontakt. Din evne til at gøre dette medfører roligt større selvtillid, selvom du ikke føler det.

Dette kan dog være meget svært, og jeg føler selv, at det er en udfordring hver gang.

Derfor skal du også bruge næste tip.

#3 Fake it til you make it

Det bedste råd fra Amy Cuddy, som lige så mange andre inspirerende mennesker, har gennemgået hårde tider. Hun ved hvor svært det kan være lige pludselig at ændre, hvordan man fremtræder til dagligt, men et af hendes bedste råd er Fake it til you make it.

Ja, det kan virke lidt overfladisk over for sig selv, den første dag man render rundt med rank ryg og kigger alle i øjnene og lader som om man har en masse selvtillid, som man ikke har. Lige pludselig kan det dog blive naturligt, men det bliver det ikke, hvis man ikke øver sig.

Kroppen lyver ikke, så det er bare med at komme i gang med at træne den.

#4 Smil!

Smil vil gøre dig gladere - så hvorfor skulle du ikke gøre det hyppigere? Når du for eksempel smiler til møder, vil folk tænke, at du er venlig og tilpas.

Derudover fungerer det til din fordel, når de også opfatter din personlige kraft og selvtillid.

Hvis du er glad og smiler, husker man som regel automatisk på, at kropsholdningen skal åbnes ligesom i punkt et når man fejre noget.

Så husk at smil med kroppen også. Derfor skal du også huske at tage dig godt af din krop, og jeg sørger derfor selv at holde mig i god form. Hvis du har brug for noget nyt fitness-udstyr, har jeg skrevet denne artikel med støtte fra Billig-Fitness, og vil derfor gerne sende dem en stor tak.

Tak til Billig Fitness

Der skal afslutningsvis lige sendes et stort tak til Billig Fitness, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Billig Fitness kan du finde alle mulige lækre ting til at træne i hjemmet med såsom: Sjippetov, Balancebræt, hulahopringe og meget mere.

Der skal lyde et kæmpe tak. Find mere information om dem på deres hjemmeside https://www.billig-fitness.dk/ 

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere