9 Ting, Jeg Hader Ved Julen

Billede: Jumpstory.dk

Nå, det skulle vel komme, skulle det ikke? Julen altså. Jeg kan egentlig i det store hele godt lide julen, men det er virkelig også ting, jeg absolut ikke kan lide ved julen. En af dem er, at jeg skal bruge ustyrlige summer på halv-ligegyldige gaver til slægtninge, jeg kun skænker en tanke den ene gang om året.

Herudover er der også 9 andre ting, jeg virkelig ikke kan lide ved julen.

1. OFFENTLIG TRANSPORT. Bevares, det er de færreste, der elsker det alle andre måneder af året. Men i December er alt offentlig transport fuldstændig proppet. Ikke kun med mennesker, der skal hjem til deres familier og venner, men også alle de gaver, de slæber med.

2. AT DEN BEGYNDER I OKTOBER. Seriøst, hvorfor skal det hele allerede begynde så tidligt? Jeg er træt af pynt, julekalendre, kager og alt det andet allerede i midten af November. Vent til December, så jeg ikke er ved at kaste brunkager op d. 1 december.

3. VEJRET. Vejret er særdeles frygteligt på denne tid af året. Det er koldt, vådt og mørkt 90% af tiden. Not cool. Måske vi skulle flytte det til sommeren, så vi andre også kan være i godt humør?

4. JULESANGE. Jeg magter simpelthen ikke at lytte til de samme julesange hvert eneste år, non-stop, i 2 måneder. De er ikke særligt gode, frygtelig ukreative. Ja, det er generelt bare ikke min kop te. All i want for christmas, er at slippe for at høre mere på den sang.

5. FAMILIEN. Hvem magter egentlig at bruge SÅ meget tid med familien? Bevares, det kan være hyggeligt nok i starten, men efter julefrokost nr. 5 med fulde onkel Eigil, der allerede efter tredje øl begynder at snakke politik, så bliver man en lille smule træt.

6. JULEGODTER, DER ER LAVET AF BØRN. Kald mig sippet, sart eller hvad du vil, men jeg har det simpelthen umådeligt svært med at spise ting, der er lavet af små børn, der ikke er mine egne. De har altså ikke samme sans for hygiejne som voksne, længere den ikke.

7. KØ. Der er simpelthen kø overalt. Ligegyldigt om jeg skal handle i Netto, købe noget i Matas eller lige nå en hurtig sandwich, så er der lige pludselig kø overalt. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud.

8. SKRABEKALENDERE. Er der nogensinde et menneske på denne jord, der har vundet i et af de der jule-skrabe-kalendere? Jeg tror det ikke.

9. INDPAKNING. Jeg hader at pakke gaver ind, især fordi at jeg er så frygteligt dårligt til det. “Nurh Mika, har du fået børnene til at pakke gaverne ind?” Nej, moster Oda, jeg er bare dårlig til det. Excuse me for at have andet at lave, tag din Matas-pose og gå.

Tak til Bevco
Stort tak til Bevco for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Bevco kan du blandt andet købe Grey Goose Vodka.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere