12 plus size-mærker, som du ikke vil hade!
Billede: Pixabay

12 plus size-mærker, som du ikke vil hade!

Er du en plus size-pige ligesom mig?

Så har du forhåbentlig allerede lagt mærke til den fantastiske eksplosion af plus size-tøj, som har fundet sted i de seneste år. Hvor vi før har skullet lede længe efter tøj, der både følger modebranchen tendenser, findes i den rigtige størrelse og med det rigtige snit har vi nu et efterhånden ret lækkert og varieret udvalg, som f.eks, Zizzi, der er et af de mest populære brands og også min personlige favorit.

Måske kender du Zizzi, måske gør du ikke, og i så fald kommer her en liste over 12 mærker, som enhver plus size-pige bør kende.

 1. Zizzi - op til str. 56
 2. Carmakoma - op til str. 54
 3. Studio (op til str. 54)
 4. DeLuca (op til str. 56)
 5. Veto (op til str. 54)
 6. H&M+ (Op til str. 56-58)
 7. Asos curve (op til str. 56-58)
 8. Gozzip (op til str. 56)
 9. Junarose (op til str. 54)
 10. Marina Rinaldi (op til str. 58)
 11. The X collection (op til str. 52)
 12. Mange Curve (op til str. 52)

Reklame for Curvii.dk


Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.