10 Ting Jeg Hader! Tvivler På, At Du Finder Nogen Overraskelser Her

Billede: Canva

Jeg så lige 10 Things I Hate About You på kanal 5 her den anden dag. Som altid er det en kæmpe tårevæder. En ting er sikkert, at hvis jeg havde en mand som Heath Ledger i mit liv, så ville jeg heller ikke hade ham overhovedet.

Der er desværre ingen Heath mere, og der er en masse ting som Mika hader! Jeg synes måske, at jeg har været lidt for glad på det seneste, fordi jeg var til to skønne koncerter med Poul Krebs og John Mayer.

Men hold nu op, hvor bliver man træt af livet en gang imellem. Folk gør tit grin med, at jeg hader mennesker. Dette er altså ikke helt sandt, men jeg hader nok størstedelen af dem. Ja, jeg ville nok sige, at jeg elsker dyr mere end jeg elsker mennesker, men kan simpelthen ikke klare de skide katte.

Min brors kat har kradset mig igen…. Hvorfor får han ikke bare en hund? Jeg havde lige lyst til at komme med et lille opstød i dag. Ikke fordi, at jeg gider at lyde som alle de tabere, som skriver inde på Ekstra Bladet Nationen, men det er dog nok en lille fare for alligevel, beklager.

10 ting jeg hader og ikke kan fordrage:

Jeg kunne nok hurtigt sætte en masse nuller efter det 10-tal, men man skal heller ikke være alt for negativ. Har lige fundet 10 af de ting, som generer mig allermest for tiden, og nogen ville nok sige, at jeg hader dem!

Her er min liste over de ting jeg hader mest lige nu:

  1. Katte
  2. Når der ikke er fri bar
  3. Politikere
  4. Gurli Gris
  5. Grøntsager
  6. Justin Bieber
  7. Folk der ikke er søde ved Greta Thunberg
  8. Folk fra Lolland og bornholm. Faktisk bare folk fra øer
  9. Danmark har talent
  10. Når der ikke er flere sæsoner af Peaky Blinders

Nu havde jeg lige dedikeret mig til en top 10 liste, og så finder jeg ud af, at jeg har glemt Frankrig. Nuvel, de ville nok alligevel først komme på en 11. Plads, fordi det er jo et meget smukt land, dog er det fyldt med en masse arrogante mandschauvinister, der kun sidder og spiser baguette og har nederen holdninger. Hvad skete der egentlig med alle de gule veste?

Sender også noget kærlig ud til folket

Jeg hader bare, når jeg bliver alt for negativ. Mit humør svinger næsten lige så meget som mine sølle tinder-dates. Heldigvis er det fredag, og jeg glæder mig til fredagsbar. Sender derfor lidt kærlighed ud til folket og ønsker jer alle en god weekend - også selvom du stemmer på De Radikale og Enhedslisten. I ved selv hvem i er.

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis vil jeg også gerne sende et kæmpe tak til Formula Swiss, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Formula Swiss udbyder CBD-olie i en høj kvalitet. Det er noget, som man kan forholde sig til. Kæmpe tak til jer. Læs eventuelt mere om dem på deres hjemmeside ved at følge dette link: https://dk.formulaswiss.com/ 

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere