10 Serier Jeg Elsker, Og 10, Jeg Hader

Billede: Canva

Som de fleste nok er klar over, så bruger jeg relativt meget tid på en af mine yndlings aktiviteter, hvilket naturligvis er at ligge på min flade, spise alverdens lækre sager og se en af mine yndlingsserier. Der findes faktisk kun meget få ting, der kan slå disse scenarier.

Først vil jeg introducere jer for 10 af de serier, jeg elsker allerhøjest. Det her er de serier, der aldrig svigter mig, altid løfter mig, og som hyppigt ruller over skærmen, når det er blevet sofa-og-streaming tid.

10 serier, jeg elsker

1. The Wire

2. The Sopranos

3. Breaking Bad

4. Band of Brothers

5. Mad Men

6. The Office (US)

7. Game of Thrones

8. Parks And Recreation

9. How I Met Your Mother

10 Friends

Man siger, at man som menneske altid skal forny sig. Dette prøver jeg naturligvis også at gøre. Blandt andet forsøger jeg at gøre det ved at se nye serier, der forhåbentlig kan blive en ny favorit. Sådan går det desværre ikke hver gang, langt fra faktisk.

Især er jeg modstander af den lange række af nye serier, Netflix producerer. Det virker virkelig som om, at de fokuserer overordentligt meget på kvantitet frem for kvalitet, hvilket jeg ikke er tilhænger af.

Det er naturligvis ikke kun den mange intetsigende netflix serier, jeg ikke er fan af, det er også bare generelt serier, der absolut intet siger mig. Blandt de serier, der intet siger mig, har jeg 10 serier, som jeg bare ikke kan med. De siger mig intet, underholder mig ikke, og keder mig faktisk.

10 serier, jeg hader

1. Iron fist

2. Flaked

3. Arrested Development

4. Frontier

5. The Ranch

6. Suits

7. Downton Abbey

8. Grace & Frankie

9. Westworld

10. Game of Thrones

JA ! Game of thrones er på BEGGE lister!

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Lad generelt være med at låne penge. Hvornår har man en god grund til at låne p…
Læs mere
Jeg er ikke den store atlet, og er generelt ikke vild med sport. Alle skal vel r…
Læs mere
Vi sidder lige nu og leger lidt med tanken om at anskaffe os en hund. Vildt, ikk…
Læs mere
Jeg er efterhånden ret så uduelig med polyfilla og spartler. Det lyder måske ikk…
Læs mere
Min familie og jeg bor i et ældre hus i ganske udmærket stand, men vi har o…
Læs mere